Aktivirajse.Info

Šta je aktivirajse.info servis?

AktivirajSe.info je nov i brz način povezivanja aktivsta/kinja sa organizacijama koje imaju za cilj rad sa mladima i za mlade.

Ako želiš da nađeš organizaciju koja odgovara baš tvojim potrebama i interesovanjima ili događaj koji je baš ono što tražiš onda je aktivirajse.info pravo mesto za tebe!

Ako vaša organizacija radi sa srednjoškolcima i želite da imate učesnike/ce koji su zainteresovani baš za temu kojom se bavite onda je aktivirajse.info pravo mesto za vas.

Korisnici servisa su učenici/e srednjih škola (u daljem tekstu “Aktivisti”), mladi entuzijasti koji žele da se uključe i urade nešto za sebe i svoju zajednicu.- oni koji žele da budu u toku sa dešavanjima i redovno dobijaju informacije o obukama, seminarima, omladinskim razmenama i ostalim vrstama događaja na kojima mogu da učestvuju.

Ako si to ti? Registruj se!

Svi podaci koje uneseš prilikom registracije su tajni i samo ti možeš da im pristupiš. Ti biraš sa kim želiš da ih podeliš i kome da ih pošalješ. I to na sledeći način- kada se prijavljuješ na događaj nakon tvog odobrenja servis šalje tvoj aktivistički CV* organizaciji koju si sam odabrao/la!

Takođe, korisnici servisa su i organizacije koje sprovode programe namenjene srednjoškolcima. Tu spadaju različite organizacije mladih i za mlade, kancelarije za mlade kao i neke kulturne obrazovne i druge institucije! (u daljem tekstu organizacije)

Ako tvoja organizacija odgovara ovom opisu, registruj se!

*Aktivistički CV je tvoja aktivistička biografija koju sam kreiraš pri registraciji unosom svojih osnovnih podataka, interesovanja kao i prethodnog iskustva. Aktivistički CV se razvija i raste zajedno sa tvojim iskustvom koje stičeš prijavljujući se na događaje i učestvuješ u istim. Ovo je jedan od servisa koji aktivirajse.info pruža aktivistima, kreira i unapređuje njihovu aktivističku biografiju automatski.

Ovaj servis ima za cilj da poveže one koji imaju programe za mlade sa onima koji te programe koriste. Da bi to radio uspešno servis poziva aktiviste/kinje i organizcije da što detaljnije i tačnije navedu svoja interesovanja i ciljeve svog rada kako bi im aktivirajse.info pomogao da se kroz ovu onlajn bazu povežu na toj osnovi.

Ovaj servis je tu da ti sate koje provedeš u traženju baš onoga što ti odgovara skrati na samo par klikova.

Već pri registraciji odaberi svoje oblasti intresovanja i servis će ti poslati informacije specijalno odabrane za tebe i po tvojoj meri. Želimo da ti aktivizam bude dostupan na jedan klik, i ovim servisom ti to i omogućavamo!

Baza aktivista/kinja AktivirajSe.info nastala je kroz projekat Aktivistički servis koji sprovodi UG Libero uz podršku Evropske omladinske fondacije - Savet Evrope.

Libero je organizacija usmerena na mlade i oni su direktni korisnici/e aktivnosti koje sprovodimo. Naša ideja je da im učinimo dostupnim programe koji će im pomoći u odabiru pravih vrednosti!

Promociju baze i njenog značaja za organizacije i aktiviste/kinje iz srednjih škola ravnopravno sprovodimo sa partnerskim organizacijama iz više regiona u Srbiji- Inženjeri zaštite životne sredine, Novi Sad; Bečejsko udruženje mladih; Somborski edukativni centar; Modus, Vranje; Pirot E Publika; Information System Agency iz Novog Pazara i Centar za proizvodnju znanja i veština, Novi Sad.