Kako se koristi servis?

Pomoć oko registracije

Za registraciju ti je potrebno svega nekoliko minuta. Sve što treba da uradiš jeste da popuniš ponuđena polja. Odnosno, treba da uneseš informacije o sebi kao što su ime, prezime, datum rođenja, škola koju pohađaš i jezike kojima barataš.

Tvoji podaci su zaštićeni i tajni, i obrađuju se u svrhu interne evidencije. Zaštićeni su od zloupotrebe, neovlašćenog pristupa, unošenja promena, uništenja ili iznajmljivanja trećem licu.

Ukoliko imaš poteškoća prilikom registracije, ili ukoliko imaš bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom zaštite podataka o ličnosti ili s načinom obrade tvojih ličnih podataka, možeš nam se obratiti putem imejla na: aktivirajse.info@gmail.com

Ko su korisnici aktivističkog servisa?

Korisnici servisa su učenici/e srednjih škola, mladi entuzijasti/kinje koji žele da se uključe i urade nešto za sebe i svoju zajednicu. Oni koji žele da budu u toku sa dešavanjima i redovno dobijaju informacije o obukama, seminarima, omladinskim razmenama i svim drugim vrstama događaja na kojima mogu da učestvuju.

Takođe, korisnici servisa su i organizacije koje sprovode programe namenjene mladima. Tu spadaju različite organizacije mladih i za mlade, kao i kancelarije za mlade i neke kulturne, obrazovne i druge institucije.

Šta ti servis omogućava?

Baza omogućava direktnu povezanost mladih aktivista/aktivistkinja i organizacija koje se bave mladima. Odnosno, olakšava komunikaciju i pruža mogućnost lakog i brzog pronalaženja željenih sadržaja. Organizacije vrše ponudu, mladi potražnju. I sve to jednim klikom. Pored toga, baza sadrži online CV aktivista i aktivistkinja. Tačnije, beleži sve aktivnosti na kojima su prisustvovali mladi, što olakšava buduću selekciju učesnika za određene sadržaje.

Konkretnije, tebi kao aktivisti/kinji baza omogućava:
• Direktnu povezanost sa omladinskim organizacijama
• Mogućnost lakog i brzog pronalaženja tema koje te interesuju,
• Prijavljivanje na željene aktivnosti jednim klikom,
• Povratnu informaciju o ostvarenom učešću i doprinosu,
• Lični aktivistički CV, koji će biti dostupan organizacijama koje sprovode aktivnosti.

Šta sledi nakon registracije?

Nakon registracije svet informacija se otvara za tebe!
Odnosno, dobijaš mogućnost da apliciraš za aktivnosti koje su u tvom polju interesovanja.
Nakon apliciranja, organizacija koja sprovodi konkretnu aktivnost donosi odluku o tome da li će prihvatiti tvoje učešće.
U svakom trenutku možeš odustati od događaja jednim klikom.
Po prihvatanju, sledi direktna međusobna komunikacija o dodatnim potrebnim informacijama. Nakon završetka događaja, u obavezi si da oceniš događaj kom si prisustvovao/la, odgovorom na tri pitanja, ocenama od 1 do 5.
S druge strane, organizacija upisuje aktivnost potvrđuje tvoje prisustvo na događaju za koji si se prijavio/la i time se taj događaj automatski upisuje u tvoj profil, tj. tvoj aktivistički CV.